top of page

Proclima: Werktuigen

Gereedschap en werktuigen voor elke klus

Bij Proclima in Schoten (Antwerpen) kunt u terecht voor gereedschapswerktuig dat geschikt is voor professionele projecten of voor een verbouwing of renovatie bij u thuis.

Boormachines, boorhamers, dril- en klopboren, cirkelzagen, kettingzagen en decoupeerzagen, schuur- of slijpmachines, knipscharen … Proclima biedt het allemaal. Maar ook specifiekere professionele werktuig en werktuigmachines zoals hijs- en hefwerktuigen, draai- en schaafbanken, stans- en freesmachines of radiaal- en lintzagen, diamantboren en -schijven vindt u bij ons.

Handgereedschap

Wij bieden handgereedschap aan van de merken Bahco, Bessey, Carolus, Facom, Gedore, Ideal, KS Tools, Knipex, Kooijmans, Mannesmann en Stanley

Elektrisch gereedschap, machines en toebehoren van Bosch, Fein, Flex en Festool

Voor de professionele gebruiker hebben wij de allerbeste producten van gespecialiseerde merken:

Professioneel  kwaliteitsgereedschap, power tools, accumachines en werkbanken van Athlet, Contimac, Dewalt, DRÄCO, Dremel, Hewitool, Hitachi, Makita, Milwaukee; Panasonic, Pferd, Rhodius, Ridgid, Skil Masters en Wolfcraft. 

Ruim assortiment

Het aanbod van Proclima is zo groot dat we u echt aanraden om een langs te komen in onze uitgebreide zaak in Schoten. Elke vakman vindt er wat hij zoekt!

Handig werktuig voor een zelfstandige
bottom of page