top of page

Proclima voor particulieren

U bent een klusser en u weet van aanpakken? Ook als particulier en doe-het-zelver kunt u bij ons terecht! Een nieuwe vloer plaatsen, verlichting ophangen, de muren van een nieuw laagje verf voorzien… elke klus vraagt specifiek gereedschap. U kunt bij ons terecht voor gereedschap en werktuigen op maat voor elke klus. U kunt uw bouw- of renovatieprojecten afwerken zoals u het wenst.

Uitgebreid aanbod voor uw bouw-of renovatieprojecten

Proclima in Schoten, Antwerpen staat al meer dan 25 jaar voor u klaar met de hoogste kwaliteit in gereedschappen. Wij beschikken over een ruim aanbod van diverse producten voor bouw- en renovatieprojecten. Voor elke klus hebben wij voor u het nodige materiaal. Van algemeen, tuin – en bouwgereedschap tot lijm, voegkitten en afdichtingsmiddelen. Ook voor ijzerwaren, bevestigingsmaterialen en werktuigen bent u bij Proclima in Schoten aan het juiste adres. Dit is slechts een greep uit ons uitgebreid assortiment. Onze materialen zijn afkomstig van topmerken zoals Bosch, Festool, Fein, Draco, Facom, Knipex, Hitachi, ... Welke materialen u ook nodig heeft, wij geven u graag professioneel advies bij uw keuze.

gereedschappen kopen in schoten
particulieren gereedschap bij proclima

Bestel uw gereedschap en materialen online

Bent u van plan om te klussen? Proclima is uw ideale partner in gereedschappen en ijzerwaren. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van diverse producten in onze ruime zaak in Schoten. Het is ook mogelijk om uw materialen online te bestellen en wij zetten uw bestelling klaar voor ophaling. U vindt een ruime parking voor de deur, maar leveringen zijn ook mogelijk. Plaats uw bestelling via dit contactformulier.

 

U kunt ook een kijkje nemen in onze uitgebreide zaak in Schoten en ontdek zelf ons ruim assortiment van kwaliteitsvolle gereedschappen en ijzerwaren. Onze medewerkers helpen u graag en geven u professioneel advies op maat. Welke projecten of klusjes u ook op tafel heeft liggen, elke doe-het-zelver vindt bij Proclima wat hij zoekt! 

Contacteer ons vandaag nog of bezoek onze winkel in Schoten, Antwerpen

bottom of page